Назад  |   Начало  »  Комплект 19 Части Инструменти За Сваляне Демонтиране На Кори, Щипки, Лайсни, Тапицерия, Радио

Комплект 19 Части Инструменти За Сваляне Демонтиране На Кори, Щипки, Лайсни, Тапицерия, Радио

Арт.№: IN0112 Добави в любими

30.54 лв Видели сте продукта на по-ниска цена? Кликни тук.
бр.
GSM: 0882 34 22 46
В наличност Доставка до 48ч.
Направи запитване относно Комплект 19 Части Инструменти За Сваляне Демонтиране На Кори, Щипки, Лайсни, Тапицерия, Радио
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо

Комплект от 19 инструмента за демонтаж без повреди на декоративни части, пластмасови щипки, капаци, стъкла за огледало за обратно виждане и др.

Идеален за използване на труднодостъпни места и върху боядисани повърхности.


Широка гама от приложения благодарение на голям брой различни инструменти за демонтиране.


Може да се ползват за:

– премахване на тапицерия
– лайсни
– панели
– табло
– коруби
– щипки

Подсилени са с фибростъкло за максимална здравина.

Издържащ и еластичен материал: Здравите и еластични инструменти имат силата да извадят панелите и да изкарат отворените задържащи щифтове на панела, но са достатъчно меки, за да не повредят деликатното покритие на вашия автомобил. 

  • 11 инструмента за разглобяване на пластмаса, подсилени със стъклени влакна, с шлицови, прави и ъглови конструкции, за демонтиране на декоративни ленти, огледални стъкла, капаци и панели в интериора и екстериора на купето.
  • Клещи за освобождаване на облицовка на вратата, дължина 230 мм, за освобождаване на скоби придържащи облицовката на вратите.
  • Инструмент за сваляне на тапицерията на вратата, дължина 220 mm, 45 градуса под ъгъл с 6 mm отвор, за демонтиране напр. панели за врати и части от интериора.
  • Инструмент за отстраняване на облицовки на врати, дължина 290 mm, 45 градуса под ъгъл със 7 mm отвор, за демонтиране напр. панели за врати и части от интериора.
  • 2 куки за изтегляне на радио, за автомобилни радиоплеъри с два отключващи слота 9x1 mm, подходящи за напр. Becker, Blaupunkt, Alpine, Mercedes-Benz, Skoda, Audi, Ford и много други.
  • 3 инструмента за освобождаване на конектори на автомобилни радиоплеъри, за демонтиране на конектори в ISO и мини ISO гнезда и и други конекторни връзки, специфични за автомобилните стереоуредби.

Опаковани в удобен калъф за съхранение.

Коментари за IN0112

Комплект 19 Части Инструменти За Сваляне Демонтиране На Кори, Щипки, Лайсни, Тапицерия, Радио Комплект 19 Части Инструменти За Сваляне Демонтиране На Кори, Щипки, Лайсни, Тапицерия, Радио
30.54 лв
бр.